برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
فرم ها::
آیین نامه ها و مصوبات::
واحدصنفی::
تسویه حساب رفاهی برای فارغ التحصیلان::
کارکنان::
سوالات متداول::
تماس با ما::
::

..
:: ثبت نام وام دانشجویی نیمسال اول 98-97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۷ |
ثبت نام وام دانشجویی نیمسال اول 98-97
به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند جهت ثبت نام وامهای دانشجویی به پورتال دانشجویی صندوق رفاه (bp.swf.ir) مراجعه نموده و مدارک مورد نیاز برای درخواست وام ضروری، ودیعه مسکن و... را به اداره رفاه دانشجویان امور وامها تحویل نمائید و دانشجویانی که ورودی جدید هستند در ابتدا با همراه داشتن مدارک مورد نیاز باید حضورا به امور وامها مراجعه نمایند.
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام وامهای دانشجویی
دانشجویان روزانه
  • وام تحصیلی: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی کارت دانشجویی، کپی سند تعهد محضری، شماره حساب تجارت به نام دانشجو و برای دانشجویانی که متاهل هستند کپی عقدنامه از صفحه 2 تا 6 و اگر دارای فرزند هستند کپی شناسنامه فرزند
  • وام ضروری: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی کارت دانشجویی، کپی سند تعهد محضری، شماره حساب تجارت به نام دانشجو برای دانشجویانی که برای اولین بار درخواست وام میدهند و رویدادهای ضروری شامل (خرید لوازم کمک آموزشی: فاکتور لب تاب، کامپیوتر- فاکتور خرید عینک طبی- هزینه درمان به غیر از دندانپزشکی فرم پایان نامه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی- فاکتور خرید کتب تخصصی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی- گواهی فوت بستگان درجه یک- حوادث مانند سیل، زلزله، ...)
  • وام ودیعه مسکن: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی کارت دانشجویی، کپی سند تعهد محضری، شماره حساب تجارت به نام دانشجو، کپی عقدنامه از صفحه 2 تا 6 برای دانشجویانی که برای اولین بار درخواست وام میدهند،کپی اجاره نامه با کد رهگیری و تصویر کارنامه
  • وام ازدواج: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی کارت دانشجویی، کپی سند تعهد محضری، شماره حساب تجارت به نام دانشجو، کپی عقدنامه از صفحه 2 تا 6 (ضمنا تاریخ عقدنامه نباید از یکسال گذشته باشد.)
  • وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون: فرم شماره 2 ویژه دکتری بانک توسعه تعاون (ورودی های سال تحصیلی 97-96 که قبلا به بانک معرفی شده و از تسهیلات آن استفاده کرده اند، تنها می توانند از وام بانک توسعه تعاون استفاده کنند.
  • وام تحصیلی ویژه دکتری صندوق رفاه  کپی شناسنامه ، کپی کارت ملی، کپی کارت دانشجویی، کپی سند تعهد محضری 2 ضامن ، شماره حساب تجارت به نام دانشجو، فرم شماره 1و 2 ویژه دکتری صندوق رفاه
  • نکته: تمامی دانشجویان متقاضی وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون و ویژه دکتری صندوق رفاه حتما می بایستی
    فرم های مربوطه را به امور وامها تحویل دهند.
دانشجویان شبانه نوبت دوم
  • وام شهریه: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی کارت دانشجویی، کپی سند تعهد محضری
  • جهت تهیه سند تعهد محضری به سایت str.iust.ac.ir قسمت فرمها، فرم تعهدنامه مراجعه نموده و شرایط ضامن : کارمند رسمی، پیمانی دولت و در صورت بازنشسته بودن علاوه بر سند تعهد محضری حتما
    می بایست نامه کسر از حقوق خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم داشته باشند.
  • آدرس دریافت فرمها str.iust.ac.ir
مهلت ثبت نام وامها
وام تحصیلی، ضروری، مسکن، ودیعه مسکن، زیارت، ازدواج، شهریه: از تاریخ 97/7/7 تا 97/8/20
وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون و ویژه دکتری صندوق رفاه : از تاریخ 97/7/7 تا 97/9/5
وام ضروری ویژه دکتری: از تاریخ 97/7/7 تا 97/9/10 (پرداخت به دانشجویان ورودی 96 به قبل امکان پذیر می باشد.)

دفعات مشاهده: 1813 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3781